DOE-middagen

In november is het weer zover, dan kun je onze school beter leren kennen tijdens de DOE-middagen. We organiseren twee brugspiekmiddagen en op drie middagen onze talentklassen: Sportklas, Scienceklas en Kunstklas. Je kunt je inschrijven voor een brugspiekmiddag én voor één andere middag. Zo kun je één of twee middagen zien hoe leuk onze school is!

Voor wie? Alle kinderen in groep 8
Waar? Christelijk Lyceum, Jachtlaan 108
Hoe laat? Alle middagen van 14:30 – 16:30 uur
Inschrijven vanaf woensdag 12 oktober vanaf 10:00 uur

DOE-MIDDAGEN
woensdag 2 november: talentmiddag (keuze uit: sportklas, scienceklas, kunstklas)
woensdag 9 november: talentmiddag (keuze uit: sportklas, scienceklas, kunstklas)
woensdag 16 november: brugspiekmiddag
woensdag 23 november: brugspiekmiddag
woensdag 30 november: talentmiddag (keuze uit: sportklas, scienceklas, kunstklas)

Brugspiekmiddag
Wil jij weten hoe een échte schooldag op het Christelijk Lyceum eruitziet? Ben je benieuwd naar de vakken bij ons op school? Geef je dan op voor één van de brugspiekmiddagen. Je krijgt vier verschillende minilessen, waarbij je ook van lokaal en docent wisselt. Bij binnenkomst ontvang je een echt dagrooster!
Je krijgt onder andere superleuke lesjes Spaans en Frans, NDG (natuurwetenschappen en digitale geletterdheid), LEF (levensbeschouwing, ethiek en filosofie). We hebben twee routes die middag:

• Route> Havo & Bewust!Havo (maximaal 90 deelnemers).
  • Atheneum/gymnasium: WON & Da Vinci (maximaal 90 deelnemers). Je gaat onder andere terug in het verleden om de waarheid over mythes, legendes en raadsels te achterhalen.

Talentmiddagen
Geef je op voor een talentmiddag en ervaar welke talentklas bij jou past.

Sportklas
Kun je niet genoeg krijgen van sporten? Dan is de sportklas echt iets voor jou! We proberen allerlei nieuwe sporten uit tijdens deze lessen. Ontdek jij je verborgen sporttalent? (maximaal 60 deelnemers per middag).

Scienceklas
Vind jij robots interessant, ben je nieuwsgierig aangelegd en hou je van experimenteren, dan is de scienceklas echt iets voor jou! (maximaal 60 deelnemers per middag).

Kunstklas
Stap in de wereld die kunst heet. Ontwikkel je eigen taal als een echte kunstenaar. En leef je uit, in dans en muziek! (maximaal 30 deelnemers per middag).

LET OP: de inschrijving start op woensdag 12 oktober om 10:00 uur.
Vanaf dat moment kun je je dus aanmelden via deze website.