CL-Bijlessprint

Voor de leerlingen die vorig schooljaar achterstanden hebben opgelopen door de coronacrisis biedt het Christelijk Lyceum de CL-Bijlessprint aan. Deze bijlessen worden gegeven door studenten van DeBijlesStudent. Gekozen kan worden voor fysieke bijles op school in een groep van vijf leerlingen. Een andere optie is online één op één les. Deze lessen starten na de herfstvakantie en worden in de volgende vier periodes aangeboden:

Periode 1: 25 okt – 24 dec (9 weken)      sluitingsdatum inschrijving 6 oktober.
Periode 2: 10 jan – 25 feb (7 weken)      sluitingsdatum inschrijving 22 december.
Periode 3: 7 mrt – 22 apr (7 weken)       sluitingsdatum inschrijving 16 februari.
Periode 4: 9 mei – 24 jun (7 weken)        sluitingsdatum inschrijving 20 april.

Voor vragen neemt u contact op met de mentor. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.